Hemisfèric, Ràdio 4


Hemisfèric, Ràdio 4

L'Hemisfèric és el magazín cultural i estiual de cada cap de setmana. Els dissabtes recorrerà bars, terrasses i locals de Catalunya per a compartir taula amb artistes. I els diumenges agafarà forma de magazín centrat en l'actualitat músical i l'agenda setmanal.
A la carta: Pàgina web Hemisfèric


Compartir:      

Hemisfèric, Ràdio 4


S'ha tractat d'un projecte de tres mesos de durada, en els que s'ha viatjat amb l'equip de Ràdio Nacional d'Espanya per a elaborar un programa en format de podcast-vídeo i una extensió de 7 capítols. Ens hem encarregat de les tasques de gravació i edició de les entrevistes en format vídeo, incloent-hi també la gravació d'actuacions musicals en directe; integrant les tasques de l'apartat tècnic com la sonorització, il·luminació i producció.
També s'ha realitzat diferents tasques d'edició d'àudio, estant també involucrats activament en l'elaboració de contingut per al programa, així com en la guionització d'aquest.
Podreu trobar tots els programes a la pàgina web oficial de contingut a la carta de Ràdio Televisió Espanyola clicant en aquest enllaç.